Nieuws en updates xRM Service en onderhoud

Heb je het webinar over xRM Service & Onderhoud in Kraan 3.0 gemist? Geen probleem! Het was een groot succes en je kunt de opname nu op elk gewenst moment bekijken. Ontdek hoe Kraan 3.0 je kan ondersteunen bij het optimaliseren van je service- en onderhoudsprocessen en leer hoe je direct verbeteringen kunt doorvoeren in jouw organisatie.

Wat kun je verwachten van de webinar-opname?

Tijdens het webinar deelden onze experts, Rajendre en Mathieu, waardevolle informatie over hoe je Kraan 3.0 kunt gebruiken om onderhoudsprocessen te stroomlijnen. In de opname laten ze zien hoe de belangrijkste functies van xRM Service & Onderhoud werken en hoe jij deze in je dagelijkse werkzaamheden kunt integreren.

Rajendre’s Expertise: Rajendre legde de basisprincipes van xRM Service & Onderhoud in Kraan 3.0 uit en liet zien hoe deze tool kan bijdragen aan het verbeteren van serviceprocessen. De deelnemers reageerden hier enthousiast op.

Praktische Tips van Mathieu: Mathieu gaf praktische tips en deelde concrete voorbeelden om het maximale uit Kraan 3.0 te halen. Dit inspireerde veel kijkers om direct verbeteringen door te voeren in hun eigen processen.

Live Q&A – Vragen en Antwoorden

Tijdens de live Q&A-sessie kregen deelnemers de kans om hun vragen direct aan onze experts te stellen. De antwoorden gaven veel waardevolle inzichten die je ook terugvindt in de opname. Dit is een unieke kans om te leren van de uitdagingen en ervaringen van andere deelnemers!

Kijk het webinar vandaag nog terug

Vul het formulier hieronder in en ontvang het webinar direct:

Benieuwd of er meerdere Kraan webinar aankomen? Bekijk dan onze Treetop Academie.

Werken bij
treetop wit logo
Volg ons
Connect
Copyright © 2024 - treetop